Activering

Het team Activering omvat :

 • JoTa+ kadert in een ESF-oproep 457 “Outreach & Activering”
   
 • Op Stap, samen naar werk is een combinatie van 2 verschillende ESF-projecten in Ronse : ESF 490 Outreach en activering en ESF 510 Lokale partnerschappen voor jongeren.
   
 • Start Op! is er voor jongvolwassenen uit Zelzate, Wachtebeke, Evergem of Assenede tussen 18 en 30 jaar oud die afstand ervaren tot de arbeidsmarkt. 
   
 • VOLT Is een ESF-project : Lokale partnerschappen voor jongeren. Het is een intensieve samenwerking tussen vzw aPart, Groep Intro, DUO for a job, CAW, Traject, Buurtwildt, Shelter, Vierdewereldgroep Aalst, VDAB en het OCMW van Aalst. Het project richt zich op jongvolwassenen uit Aalst en omstreken die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt en die een groot risico hebben om in armoede te leven. 
   
 • JIA Jongvolwassenen in actie Is een ESF-project : Lokale partnerschappen voor jongeren. Het is een intensieve samenwerking tussen Coptact, Uit de Marge, Lejo vzw, Mentor vzw, vzw aPart, Groep Intro/i-Diverso, Leerpunt, De Kiem vzw CAW, VDAB en de OCMW’s van Geraardsbergen, Ninove en Denderleeuw. Het project richt zich op jongvolwassenen uit bovenstaande gemeenten die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt en die een groot risico hebben om in armoede te leven.
   
 • JOWW Jongvolwassenen, Werk en Welzijn richt zich tot jongvolwassenen (18-30 jaar), die nood hebben aan begeleiding om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Het gaat hier dus zowel om jongvolwassenen, die reeds gekend zijn bij reguliere instanties (VDAB, OCMW, …) als om jongvolwassenen, die om één of andere reden niet gekend zijn of onder de radar blijven.
   
 • W² Werk & welzijnstrajecten is een project voor werkzoekenden voor wie betaalde beroepsarbeid tijdelijk niet mogelijk is wegens belemmeringen van medische, mentale, psychische, psychiatrische of sociale aard maar waarbij men aanneemt dat doorstroom naar betaald werk opnieuw mogelijk wordt na deelname aan dit activeringstraject.
  Het doel van deze trajecten kan een brede invulling krijgen: dit gaat van het actief zijn in het normale economische circuit, over het verrichten van betaald werk onder begeleiding, tot dagbesteding of verzorging in een zorgcontext.


 
Warning: Undefined array key "file" in /customers/b/c/1/vzwapart.be/httpd.www/special/lastupdate.php on line 8 © 2021 vzw aPart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)