Crisisopvang

Soms loopt alles plots mis. Wie in een crisis belandt, geraakt overstuur, in de war, in paniek, in shock… Dan is er vaak dringend nood aan hulp. Hulpverleners zijn er op voorbereid om samen met de betrokkenen zo snel mogelijk een goede oplossing te zoeken. Zo’n crisis is ook vaak een aanknopingspunt voor verdere begeleiding en voor verandering. In dergelijke situaties moet altijd naar een oplossing gezocht worden, zodat de zaken niet erger worden dan ze al zijn.

Voor situaties waarin de reguliere hulp geen antwoord biedt, is er een programma crisisjeugdhulp.

Hadron engageert zich binnen dit kader tot een crisisopvang. Dit is een opvang van maximum 7 dagen (maximaal éénmaal verlengbaar met 7 dagen) met de bedoeling om veiligheid te installeren en verdere hulpverlening terug mogelijk te maken.

De doelstelling blijft  een terugkeer naar huis mogelijk te maken door in de thuissituatie te werken met crisisinterventie en/of –begeleiding of indien terugkeer naar huis niet mogelijk is, om snel een perspectief te creëren en de cliënt hierin te begeleiden.


 
Warning: Undefined array key "file" in /customers/b/c/1/vzwapart.be/httpd.www/special/lastupdate.php on line 8 © 2015 vzw aPart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)