Houtatelier

In het kader van het vormingsaanbod heeft het team On@break veel ervaring opgebouwd met hout.  Het team beschikt over een goed uitgebouwd houtatelier waarin speeltuigen, tuinmeubelen & meubelen op maat worden geproduceerd.  De productie gebeurt samen met de jongeren en onder begeleiding van ervaren begeleiders & schrijnwerkers.

De keuze voor hout is niet toevallig.  Hout is een zacht materiaal dat vrij eenvoudig bewerkbaar is.  Bewerken lukt soms alleen, maar vaak moet er ook samen gewerkt worden om resultaat te halen.  Bovendien geeft hout op relatief korte termijn een mooi resultaat.

Al deze elementen samen zorgen er voor dat het houtatelier een ideaal middel is om jongeren iets bij te leren.  Dit zowel op het gebied van zowel sociale vaardigheden, arbeidsattitudes als – voor hen die interesse hebben in hout - concrete beroepskennis & -vaardigheden.

Met vragen over producten of voor een offerte kan u terecht bij Tomas via het algemeen telefoonnummer van team On@break.

Meer info over de produkten die gemaakt worden
vind je op de website van Social Trade.

 

 


 
Warning: Undefined array key "file" in /customers/b/c/1/vzwapart.be/httpd.www/special/lastupdate.php on line 8 © 2021 vzw aPart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)