Over ons

Vzw aPart is actief in Oost-Vlaanderen.

Wij richten ons op kinderen, jongeren, jongvolwassenen en gezinnen in een kwetsbare positie. Wij doen een aanbod op vlak van jeugdhulp, onderwijs, werk en zorg. Wij bieden tijdelijke ondersteuning en begeleiding voor specifieke doelgroepen in verschillende werkvormen en modules: residentiële opvang met CANO-methodiek voor adolescente jongeren, een dagcentrum in de noordkant van Gent, contextbegeleiding, contextbegeleiding in functie van autonoom wonen, ondersteunende begeleiding, individuele, klas- en schoolprojecten, projecten in het kader van werk en zorg en toeleiding tot de arbeidsmarkt.

Vzw aPart is ontstaan uit een fusie in 2015. We zijn volop bezig om de meerwaarde van deze fusie ten volle te benutten door samenwerking over de vroegere vzw’s en bestaande teams heen te ontwikkelen.

Wie geïnteresseerd is om in een boeiende en uitdagende omgeving te komen werken met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en gezinnen is bij ons zeer welkom.

Wie onze werking en de cliënten een warm hard toedraagt kan ons ondersteunen. Elke steun is welkom en wordt gebruikt om onze cliënten betere hulp en steun te bieden in nog betere omstandigheden!


vzw aPart in beeld


 
© 2018 vzw aPart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)