Over ons

Vzw aPart is actief in Oost-Vlaanderen.

Wij richten ons op kinderen, jongeren, jongvolwassenen en gezinnen in een kwetsbare positie. Wij doen een aanbod op vlak van jeugdhulp, onderwijs, werk en zorg. Wij bieden tijdelijke ondersteuning en begeleiding voor specifieke doelgroepen in verschillende werkvormen en modules: residentiële opvang met CANO-methodiek voor adolescente jongeren, een dagcentrum in de noordkant van Gent, contextbegeleiding, contextbegeleiding in functie van autonoom wonen, ondersteunende begeleiding, individuele, klas- en schoolprojecten, projecten in het kader van werk en zorg en toeleiding tot de arbeidsmarkt.

Vzw aPart is in 2015 ontstaan als een fusie van verschillende organisaties en teams. We zijn volop bezig de meerwaarde van deze fusie te benutten door samenwerking tussen de teams te ontwikkelen.

Wie geïnteresseerd is om in een boeiende en uitdagende omgeving te komen werken met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en gezinnen is bij ons zeer welkom.

Wie onze werking en de cliënten een warm hart toedraagt kan ons ondersteunen. Elke steun is welkom en wordt gebruikt om onze cliënten betere hulp en steun te bieden in nog betere omstandigheden!

Giften zijn steeds welkom op rekeningnr.: BE51 0689 3213 4762
met vermelding: ‘gift voor vzw aPart’
Voor giften vanaf €40 kan een fiscaal attest afgeleverd worden.


vzw aPart in beeld


 
© 2020 vzw aPart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)