Start op (Zelzate)

Start Op! is er voor jongvolwassenen uit Zelzate, Wachtebeke, Evergem of Assenede tussen 18 en 30 jaar die afstand ervaren tot de arbeidsmarkt.

Met Start Op! helpen we maatschappelijk kwetsbare jongvolwassenen op een duurzame manier toetreden tot de arbeidsmarkt

Dat doen we door samen met de jongeren struikelblokken aan te pakken waar zij mee te maken krijgen.
Die zijn voor iedereen anders, en hebben te maken met uiteenlopende zaken zoals wonen, opleiding, gezondheid en mentaal welzijn. 
De specifieke noden en behoeften van elke jongvolwassene staan centraal, waardoor ieders traject er anders zal uitzien. 

Vanuit een positieve kijk op de jongeren, en met het volle geloof in hun kracht en mogelijkheden, nemen we hen stap per stap mee de arbeidsladder op. Elk stap is een succes, en draagt bij tot het verkleinen van de kloof tussen de jongvolwassenen en de arbeidsmarkt. 

De jongvolwassenen zijn op een actieve en dynamische manier de ontwerpers van hun eigen traject. Met onze ondersteuning formuleren zij zelf hun doelstellingen, en regelmatig evalueren we samen de evolutie en groei die we boeken. Voor Start Op! werkt OBRA|BAKEN samen met lokale partners vzw aPart en CAW Oost-Vlaanderen

Start Op! wil 210 deelnemers bereiken op 2 jaar tijd. Het project wordt mogelijk gemaakt door de financiële steun van het Europees Sociaal Fonds voor een bedrag van 469.807,53€ en het Vlaams Cofinancieringsfonds voor een bedrag van 704.711,30€.

AANMELDING

Deelnemen aan een Start Op! traject kan via een doorverwijzing door VDAB, GTB, OCMW of andere organisaties. Maar ook zonder doorverwijzing kan je in aanmerking komen voor het traject.

Denk jij dat een begeleiding via Start Op! iets voor jou is?
Ben je tussen de 18 en 30 en woon je in Zelzate, Wachtebeke, Evergem of Assenede?


Als jij geïnteresseerd bent in het project, kan je ons telefonisch bereiken via onderstaand telefoonnummer om een aanmelding te bespreken. 


Aanmeldingsnummer:

0491/ 62 56 31

charlotte.focquaert@vzwapart.be

Adres:

Suikerkaai 64
9060 Zelzate

Filmpje

SAMENWERKENDE PARTNERS

Waar kan je bij ons terecht voor Start op (Zelzate)?

 
Zelzate